Selecteer een pagina
IJsland Gletsjermeer

20-3-2022

Pijn is een wond op een ziel. Als die pijn niet geheeld wordt zal die pijn fysiek terug blijven komen. Fysieke pijn kan ik voor even helen. Zielspijn kan ik voor eeuwig helen. Maar in de wereld waarin we nu leven wordt er nog te veel geld verdiend met alleen maar fysieke pijn helen. Zou het beter zijn als de oorzaak van pijn aangepakt zou kunnen worden? De mens bekijken als een holistisch wezen?

Als alles zou crashen en ik ga back-up’s maken van mijn aardse leven…Hoe ik heb geleefd op deze aarde ga ik fysiek vastleggen. Maar er is maar één belangrijke en één echte back-up die ik heb en nodig heb en die voor eeuwig blijft leven. Dat is mijn ziel. Die gaat altijd door. Mijn beste leven leven, dit zal dan van generatie op generatie doorgegeven worden. Als ik dit aardse leven niet mijn beste leven mag of kan leven, komt er een volgend leven om daar weer mijn lessen te kunnen leren om uiteindelijk mijn beste zelf te mogen zijn. Als ik dat vertrouwen heb, heb ik geen enkele aardse back-up nodig. Want alles is opgeslagen in mijn ziel. Eeuwenoude informatie staat daarin opgeslagen. Hoe bijzonder is dat als ik daar over nadenk. Dat ik niet dit leven, dit lichaam alleen ben nu, maar dat ik al eeuwen meega met al die opgeslagen informatie. Een oude ziel. Hoe nietig en klein kan ik me dan voelen op deze aarde als ik daar over nadenk. Maar door mezelf hiervan bewust te zijn dat dit zo is, voel ik me niet meer nietig. Ik weet nu wat ik hier op deze aarde kom doen. Ik voel me alleen maar krachtiger worden. Deze kracht wordt gevoed door liefde. Mijn ziel heeft door veel eeuwen heen veel slechte dingen, oorlog, macht en negativiteit opgeslagen. Op dit moment komen er steeds meer zielen die afrekenen met al deze negativiteit en vanuit liefde willen leven. Diepe zielsliefde, de ziel is van de hemel, dus de hemel naar de aarde willen brengen. Deze zielen gaan allemaal door en verder leven in de mensen. Tot in de eeuwigheid. Ik ben een onderdeel van dit zielsbewustzijn en dat deze verandering nu gaat plaatsvinden met de mensheid. Het zielsleven leven vanuit de bron, vanuit liefde. Een groot deel van de mensheid gaat door naar deze fase nu, op deze aarde. Maar ook een groot deel blijft achter in de oude wereld. Zij blijven hangen in oude systemen en patronen. Dat is het lot en een keus van een ziel. Een mens heeft altijd een keus om dit leven te veranderen. Een mens kan een keus maken om in liefde te willen leven. Er zijn helaas mensen/zielen die opgroeien in een systeem waar veel machtsmisbruik en oorlog heerst. Is dit een keus van een mens? Een ziel maakt die keus om daar in dat gebied, die omgeving zijn lessen te leren. Hoe erg en vervelend dit ook is en hoe graag ik dat ook anders zou willen zien. Dat systeem kun je uitstappen en opnieuw beginnen. Dan kom je terecht in het verhaal van de grote vluchtelingenstromen. Mensen op zoek naar liefde en medemenselijkheid. Ik realiseer me heel goed dat het allemaal afhankelijk is van waar mijn wieg heeft gestaan, waar ik geboren ben. Hier heb ik mijn zielswerk kunnen doen. Maar ook in mijn systeem zitten oorlogen. Ik ben diep op zoek gegaan naar de oorsprong van mijn eigen ziel zodat ik kan gaan leven in plaats van te blijven overleven. Als ik op de vlucht zou zijn voor een oorlog, kan ik niet stilstaan bij mezelf en sta ik in de overlevingsstand. Toch heb ik tijdens dit leven ook in de overlevingsstand gestaan en ben ik op de vlucht geweest voor mezelf. Ik heb niet geleefd naar mijn natuurlijke zijn van mijn ziel. Ik heb met mijn lichaam/fysiek en mijn geest/hoofd geleefd. Maar ik heb niet geleefd met mijn hart en ziel. Ik zou graag de mensheid zien als één, zodat iedereen vanuit liefde en medemenselijkheid naast elkaar kan leven. Dan vooral kijkend wat je wel met elkaar deelt. Uiteindelijk zijn we allemaal mensen komend uit dezelfde bron. Dat is liefde.

Gisteravond waren wij weer heerlijk samen. Tot twee keer toe. Hoe kan het dat het alleen maar nog lekkerder en nog beter wordt en voelt. Vanochtend zocht ik je ook weer op maar ik voelde je niet. Maar toch geeft dat een lekkere spanning als ik weet dat jij niet bij mij bent maar dat je mij wel zult voelen. Wat gebeurt er dan met jou? Ook dat is weer een bijzondere spanning. Het wordt bijna saai om hier iedere keer weer over te schrijven en misschien moet ik dit ook niet meer doen. Helemaal niets meer schrijven en gewoon het leven leven vanuit mijn diepste zijn.

Ik werk met energie, ik werk voor mezelf, ik werk voor anderen die openstaan voor mijn energie. Mijn krachtige helende energie werkt voor mensen die er bewust maar ook onbewust voor openstaan. Dit is universele energie, dus voor iedereen bereikbaar. Maar een ziel die onbewust is van deze energie zal hier niet bewust voor openstaan. Dan zet deze ziel zich ertegen af. Maar deze energie is er echt voor iedereen. Over deze energie schrijf ik en deze energie wil ik delen. Daarom zal ik blijven schrijven. Dat is ook energiewerk. Energie delen via schrift. Maar eigenlijk hoeft er niet geschreven te worden over energie. Energie moet je voelen en delen. Alles vanuit liefde.

 

Translate »