Selecteer een pagina
IJsland Bláa Kirkja

17-3-2022

Wat is een Aartsengel? Dit zijn boodschappers die mensen in welke vorm dan ook helpen bij hun proces op moeder aarde. Ik lees hierover maar weet niet zo goed in welke vorm ik deze hulp heb ontvangen. Maar dat ik hulp heb ontvangen is voor mij duidelijk. Ik kon dit niet alleen. Ik kan nu steeds meer vanuit onvoorwaardelijke liefde er zijn voor mezelf en voor iemand anders. Iemand kunnen helpen zonder dat ik het mijn eigen last maak. Het weer los kunnen laten als er verdriet en emoties mijn kant op komen. Helpen zonder het verdriet van de ander over te nemen omdat het niet mijn verdriet is. Alleen luisteren en kracht en energie geven aan de ander zodat die weer verder kan op zijn/haar pad. Ieder moet zijn eigen pijn en verdriet verwerken. Als ik de pijn en het verdriet overneem van een ander, is dit geen goede manier van helpen. Dan hebben twee mensen verdriet. Dat is niet de bedoeling. Verdriet en pijn wegnemen bij een ander zodat die weer lichter wordt. De energie wordt dan lichter bij degene met het verdriet en de pijn en daardoor wordt ook de energie in de omgeving van die persoon lichter. Dat is uiteindelijk de bedoeling hoe de mens op de nieuwe aarde kan leven. Zonder pijn en zonder verdriet. Verlicht. Ik zou wel graag een aartsengel willen zijn. Samen met heel veel anderen de aarde helpen om wat lichter te maken. Hier wil ik graag aan meewerken.

Energie opslaan.

Als iemand mij iets vertelt, sla ik het op als energie. Lichte of zware energie. Ik hoef er aards niets mee maar ik voel wel die energie. Daar kan ik iets mee doen, maar dat hoef ik niet. Ik ben meester van mijn eigen energie. Niemand kan mij meer zeggen wat ik met die energie moet. Ook kan ik een ander niet vertellen wat hij/zij met die energie moet. Ik bepaal zelf wat ik er mee doe. Bewust heb ik hier meer controle over dan onbewust. Maar ook deze controle zal ik weer los gaan laten omdat mijn energie altijd zal willen stromen. Bewust en onbewust. Niemand kan mijn energie meer afpakken. Ik zorg goed voor mijn energie door goed en gezond te leven op alle fronten. Positief en mezelf goed voelend. Zo wil ik leven op deze aarde.

 

 

 

 

Translate »