Selecteer een pagina
Australia

15-3-2022

Ik ben weer een stapje verder op de ladder. Weer een examen gehaald. Ik voel echt dat ik alleen nog maar meer in energie verbonden ben met deze aarde. Door deze nieuwe wereld ingestapt te zijn, na mijn ontmoeting met jou, is er echt een hele nieuwe wereld voor mij opengegaan. Zonder deze wereld zou ik het leven op deze aarde niet aan kunnen. Ik heb lang mijn best gedaan. Maar doordat ik nu weet van die andere kant, die andere wereld, is het voor mij vol te houden. Dat is voor mij de hemel. En de hemel wil ik graag naar deze aarde halen. Met mezelf, maar ook samen met jou. Of wij nu wel of niet aards samen komen maakt niet uit. Maar energetische verbondenheid betekent ook eenzame hoogte. Maar op deze hoogte voel ik ook dat ik nooit alleen ben. Maar ik weet dat er meer mensen zijn zoals ik ook al ken ik ze aards niet en zijn ze niet in mijn omgeving te vinden. Hoe kan ik dit uitleggen aan mensen met volle hoofden en die leven vanuit dit volle hoofd? En denken dat dit de enige manier van leven is op deze aarde? Is dit overleven? Hoe zou het zijn als er nog meer mensen vanuit hun hoofd gaan zakken naar hun hart en intuïtie? Dan gaat er ook voor deze mensen een nieuwe wereld open. Maar bij veel mensen is er geen balans tussen hoofd en hart en intuïtie. Ik ben blij dat ik mijn hoofd en mijn hart in balans heb gebracht. Daarom kan ik nu ook van een afstand bekijken hoe dit proces werkt. Ik blijf graag hoog vliegen. Maar ik blijf ook echt met mijn benen op de grond. Ik wil altijd vanuit balans leven op deze aarde. Balans op alle fronten. Dat is leven in alle dimensies.

Ik zie een filmpje met daarin een schema waar mijn proces wordt uitgelegd. Ik zie mijzelf daar buiten de maatschappij, buiten de cirkel en daar ontstaan nieuwe gemeenschappen en daar zullen nieuwe leiders ontstaan. En ook weer volgers. Ik ga geen enkele leider meer volgen. Ik ben mijn eigen leider. Niemand hoeft mij te volgen. Ik volg niemand. Ik ben een zelfstandig wezen en energetisch van niemand afhankelijk. Aards ben ik financieel nog afhankelijk. Maar ik zie nu nog even niet helemaal hoe ik dit ga veranderen. Ik vertrouw op het universum. En ik vertrouw compleet op mezelf. Ik ben de leider van mijn eigen energie. Master of my energy. Dat is voor mij het leven vol leven.

Ik word klaargestoomd voor de Nieuwe wereld. Ik ben er klaar voor (bijna). Ik wil niet meer leven in een wereld van oorlog en geweld, van angst, schuld en schaamte en negativiteit. Daarom raakt dit alles mij steeds minder. Vanuit energie wil ik alleen nog maar licht en liefde voelen. Het is niet aan mij om anderen dit ook te laten voelen. Ik kan alleen maar zelf zijn.

Dromen.

Dromen zijn geen bedrog. Is de werkelijkheid een illusie? Dromen zijn werkelijkheid. Daar speelt je echte binnen leven zich af. Dit is wie je bent. In je zielsleven, tijdens je slaap, tijdens je dromen ben je echt je diepste zelf.

 

 

 

 

Translate »