Selecteer een pagina
Dubai Desert

13-3-2022

Tijdreizen.

Ik reis al in de toekomst van licht en liefde. Dat is wat ik zie, dat is wat ik weet, dat is wat ik voel. En dat voelt goed. Dat is ook een toekomst met jou. Een toekomst met de onvoorwaardelijke pure liefde. Een vol leven, niet meer en niet minder. Snel boven, snel beneden. Reizen tussen hemel en aarde. De hemelreis leven op deze aarde. Mijn vierde leven op deze aarde. Het verleden niet vergeten maar loslaten en leven in de toekomst. Dat is leven in het nu. Heel veel licht verspreiden over deze aarde. Van bovenaf, maar ook vanaf beneden. Een heel groot ruimte-universum schip met licht en liefde strooien over deze aarde. Dat is wat ik voel, dat is wat ik weet. Daar werk ik graag aan mee. Dat ben ik. Een lichtbundel die gestuurd wordt vanuit het universum.

Jij verscheen gisteravond weer bij mij, alsof je al aards bij mij bent. Tot drie keer toe kwam het licht bij ons. Waren we licht bij elkaar. Holy Holy.

 

 

Translate »