Selecteer een pagina
IJsland Watervallen

12-3-2022

Mijn geest, mijn ziel is en voelt zich vrij en gaat de hele wereld over. Dit is vrijheid voor mij. Natuurlijk wil ik ook wel weer fysiek reizen. Maar ik heb nog even geduld nodig. Wat is dit een fijne vrijheid, die pakt niemand mij meer af. Dit is een vrije ziel, een vrije geest waar ik naar op zoek was mijn hele leven en vorige levens. Het is aan mezelf om me geen slachtoffer te voelen van wat en wie dan ook als ik mijn vrijheid wil leven. Dit betekent op dit moment wel een reis op eenzame hoogte en alleen. Maar ik ben niet alleen. Wij samen maken deze reis. Maar omdat wij deze reis samen maken, maken we die dan met iedereen om ons heen? Niet iedereen zal dit zo zien en voelen. Maar daar kan ik niets aan doen en veranderen. Ik heb mezelf ook moeten veranderen om te zijn waar ik wil zijn. Daar heeft mijn aardse zijn niets aan kunnen doen, dit is de wil van de ziel, mijn hart en de geest. Die zijn altijd sterker dan mijn fysieke zijn. Altijd. Dat is de kracht achter mijn zijn. Daardoor word ik gedreven en aangestuurd. Die aansturing gebeurt vanuit het universum. Dat is de grootste kracht achter alles, echt achter alles. Nu ik dat vertrouwen heb dat dit zo is, wordt mijn aardse leven alleen maar mooier en rijker en kan ik echt gaan leven vanuit mijn bron. En die bron is liefde. Altijd maar weer de liefde.

 

 

Translate »