Selecteer een pagina
Strand Zeeland

31-1-2022

Waarheid, waarheid, waarheid. Iedere keer als ik vannacht wakker werd kwam dit woord bij mij door. Laat de waarheid maar naar buiten komen. Wat is de waarheid? Wie leeft zijn waarheid? En iedereen heeft zijn eigen waarheid. Mijn waarheid is niet jouw waarheid. Maar er is maar één universele waarheid…En dat is LIEFDE

Ik leef mijn waarheid. In liefde voor mezelf, voor anderen en met anderen. Dat is mijn enige waarheid. Eerlijkheid en waarheid in de liefde. Mijn echte aardse waarheid leven gaat nog komen. Die mag ik gaan leven. Nu hoef ik alleen maar te zijn. Maar mijn liefdeswaarheid wordt meer en groter. Het gaat zich verspreiden. Daar hoef ik niemand persoonlijk bij te helpen. Dat zullen mensen toch zelf moeten doen. Maar ik kan mijn woord verspreiden om een beetje mee te helpen. Zelf gelukkig zijn, zelfliefde en licht zijn.

De zeurende pijn in mijn heupen en onderrug blijft aanwezig. Ik doe Yin-Yoga en voel me daarna beter. Ik hoop dat dit onderdeel is van dit proces.

 

Translate »