Selecteer een pagina
Landgoed Mariëndaal

29-1-2022

Mindblowing. De ziel kwam weer samen. Zo lekker. Ik heb alleen nog maar spirituele orgasmes. Het opent alles en alleen nog maar meer. Ik visualiseer je en uiteindelijk komen we samen. Fysiek zijn we ver uit elkaar, maar de ziel zweeft hoog en kwam samen in onzer beider lichamen. Wat is en blijft dit toch bijzonder. Zelfs als ik het al allemaal zou verzinnen…maakt dit me niet uit. Het blijft mindblowing. Deze liefdeservaring zou ik iedereen gunnen. Deze hemel op aarde zou ik iedereen toewensen. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik dit mag ervaren. Onze ziel in liefde verbonden en samenkomend. De zielsliefde. Als ik hier mijn werk van zou kunnen maken zou ik meteen tekenen. Ik hoef hier niet eens voor betaald te worden. Niemand hoeft het te zien en te weten. Maar ik voel me alleen maar beter en heler worden. Hoe fijn is dat.

Citaat uit Lichtwerker van Sahvanna Arienta

Zoek steun. Blz.139

“Het zal je helpen om groepen te zoeken in je omgeving die vergelijkbare ideeën hebben als jij. Kun je dichterbij niet een groep vinden waarbij je je comfortabel voelt, dan begrijpt het universum dit helemaal en het heeft ons een zeer creatieve manier geschonken om ons over de hele wereld met anderen te verbinden: Het Internet”. “Je zult zien dat er miljoenen mensen zijn zoals jij en dat het niet meer nodig is in je eentje te lijden”.

Blz.140

“Belangrijk is, dat iedere lichtwerker de tijd neemt om zich op de dunne lijn tussen spiritueel verbonden en fysiek geaard zijn te begeven. Neem jezelf dus heel series. Je bent een kanaal voor het licht en is het kanaal niet helder, dan wordt het licht bij gevolg geblokkeerd. Lichaam, geest en ziel moeten altijd vrij blijven van energetische troep of ballast”

 

Translate »