Selecteer een pagina
Qatar

30-1-2022

Er is weer hard gewerkt vannacht. Het gebied rond mijn heupen is nog steeds aan de beurt. Ik heb een zeurende pijn rond dit gebied en mijn linker bil is pijnlijk. Dit is 55 jaar vastgezet en komt nu heel langzaam los en dat gaat met de nodige pijn. Afgelopen twee jaar heb ik hier hard aan gewerkt om dit los te krijgen met Yoga en meditatie. Maar dit gaat maar langzaam, maar het is goed. Ook hier is geduld een schone zaak. Ik maak liggend veel heupbewegingen om dit los te krijgen. Ik maak een soort 8-beweging en dat voelt lekker. Vanochtend werd mijn lichaam heel warm en met mijn hele warme handen heb ik mezelf gewarmd-geheeld. Ik heb ze op mijn hamstrings gelegd en ik voelde de energie mijn lichaam instromen. Het blijft mooi dat ik mezelf kan helen met mijn eigen energie. Ik heb al vaak het gevoel gehad dat mijn hamstrings op knappen stonden, maar het gaat toch langzamer dan ik dacht. Maar ik voel wel verandering en daar gaat het om. Geduld. Maar ik ben benieuwd of het uiteindelijk helemaal los komt en hoe dat dan voelt. Ik word natuurlijk ook ouder en mijn botten worden ook minder. En wat is er allemaal in aanleg aanwezig? Ik zal zien. Ik kan alleen maar doorgaan op het bijzondere pad waarop ik me bevind.

 

Translate »