Selecteer een pagina
Ontspullen

28-1-2022

Ik heb vannacht lang wakker gelegen. Ik vraag mezelf af of ik in deze situatie kan blijven als ik met jou wil zijn. Dit wil ik wel maar ik weet niet of dit kan. Maar ik weet ook even nog niet wat ik dan wil gaan doen behalve mezelf zijn.

We hebben gister een verhuizing gedaan. Wat een spullen verzamelt een mens door het leven heen. Ik word steeds onrustiger van zoveel spullen. Ik wil niet zoveel meer verzamelen. Ik kan steeds makkelijker afstand doen van spullen die niet nodig zijn. Spullen die ik niet nodig heb. Vroeger verzamelde ik van alles. Hoe groter het dak, hoe meer spullen. Dat is hoe ik ben gaan leven. Maar ben ik er gelukkiger op geworden? Zonder dak, buiten in de natuur zijn maakt mij veel gelukkiger en dat is ook altijd zo geweest. Toch wil ik ook niet als een holbewoner gaan leven. Maar ik zou zeker met veel minder spullen kunnen leven. Ontspullen is wel een modewoord, maar ik voel dat steeds meer mensen willen gaan leven met minder spullen. Ik ben ervan overtuigd dat je dan echt gelukkiger wordt. Ontspullen en ontlasten van je eigen lasten. Een leger huis, een leeg hoofd. Een leeg hoofd, een leger huis.

De tiny houses zijn niet voor niks zo in opkomst. Ik ben nu bezig om mijn eigen Tiny house in ons eigen huis te maken. Mijn eigen rustige plek, mijn eigen tempel. Maar eigenlijk ben ik al mijn eigen tempel. Heb ik dit huis dan nog wel nodig? Ik kan overal zijn.

Citaat uit Lichtwerker van Sahvanna Arienta Blz. 134: “Energieblokkers in huis. Spullen verzamelen en troep in huis zorgen ervoor dat de energie in je omgeving geblokkeerd raakt”. Elk ding in je huis bevat energie, en oude kleren, kranten en spullen creëren energetische troep. Spullen uit het verleden bewaren leidt tot verstopping van de energiestroom. Het is belangrijk om af en toe door je spullen te gaan en dingen weg te doen die oude energie bevatten”. “Het is voor een Lichtwerker essentieel om een schone, troep vrije energie stroom om je heen te hebben”.

Translate »