Selecteer een pagina
Cambodja Angkor Wat

13-12-2020

♥♥x♥♥∞

♥+♥∞♥

17-12-2020

Vannacht weer een reset, mijn hart ging tekeer en er gebeurde weer wat met mijn lijf. Vanochtend voor de yoga een huilbui die ik niet kon verklaren. Was dit van mij? Ik vond het heel raar; wat was er aan de hand?

Soms weet ik het ook allemaal even niet meer en lijkt het of ik zelf onderdeel ben van een film.

Gebeurt dit echt allemaal met mij? En maakt mijn hoofd me niet gewoon gek?

Ik heb vaak een zwaar gevoel in mijn buik en kan dat niet verklaren. Soort weeën. Zijn die van mij? Ik voel me ook vaak heel erg warm, als een gloeilamp. Het verdwijnt daarna weer en dan is het weer normaal.

Met deze energie ‘moet’ ik iets, maar ik weet alleen nog niet wat.

Ik heb morgenochtend een informatie-ochtend over Reiki. Dat lijkt me heel interessant. Ik zou graag een cursus volgen.

Ik heb besloten om volgende week bij PostNL te stoppen. Dat voelt goed, ik heb last van mijn bovenrug. Te lang dezelfde houding en alleen maar ‘buffelen’. Pffff niet mijn ding.

Er zal wel iets anders voor in de plaats komen want ik zou wel graag willen werken. Ik zal zien wat er op mijn pad komt. Als ik werk ben ik niet zo bezig met het tweelingzielen gebeuren. Ik ben er af en toe wel helemaal klaar mee. Ik weet soms niet wat ik hier uiteindelijk mee moet en waar het naar toe gaat. Maar ja…dat is ego…

Loslaten en lekker verder leven.

Dat is wat ik probeer te doen.

 

 

Translate »