Selecteer een pagina
Arnhem-Home

6-12-2020

Vanochtend in bed voelde ik hoge trillingen en mijn gedachten gingen richting de meiden. Ik hoop dat ik ze kan bereiken. Ik hoop dat we weer kunnen gaan praten over wat er aan de hand is. Ik voelde me goed en “licht’ daarna.

Daarna op de yoga mat overviel me in één keer een verdrietig gevoel. Ik moest heel erg huilen. Ik heb alleen maar op de mat gezeten en gehuild. Ik voel me niet meer trouw naar D. en voelde dat ik mijn trouwring af moest doen en heb dat ook gedaan. Ik heb dat daarna tegen D. gezegd. Hij was niet verbaasd, we hadden het hier eerder al een keer over gehad.

Maar het verdriet dat ik voelde had meer te maken met schuldgevoel. Dat is een ego ding en ik voel me er niet schuldig meer over maar realiseer me dat ik door niet eerlijk tegen mezelf geweest te zijn al die jaren, ik mijn gezin hier nu in meegetrokken heb. En dat heb ik ook echt…en dat is zwaar.

Ik heb het heel erg moeilijk met allebei onze situaties en weet even niet wat ik er allemaal van moet denken.

Wat heb ik mijn kinderen aangedaan…het voelt best moeilijk maar ik voel ook dat het wel goed komt. Ik heb daar wel vertrouwen in. Maar toch…dat was het verdriet dat me vanochtend overviel.

Ik voel jou ook even niet, of meer op afstand en voel dat we allebei nog iets moeten doen. Maar voor jou weet ik het natuurlijk niet helemaal. Ik blijf maar weer bij mezelf. Dat is het beste.

Online lezend, lees ik dat er iets bijzonders gaat gebeuren, wereldwijd. Maar misschien ook wel privé, ik weet het niet. Ik voel dat ook wel, maar wat het is weet ik niet.

Gewoon dicht bij mezelf blijven en leven vanuit mijn hart.

Ik ben licht, ik ben liefde, ik ben…

Ik voel veel ‘gerommel’ bij mijn hartstreek. Is dat de kosmos, ben ik het zelf, ben jij het? Ik probeer even niet zoveel met je bezig te zijn. Is te intens.

Union is already there, maybe there will be a re-union. Maybe not and then this is it. It’s good. You will be always a piece of me, in my heart.

Dit is echt, ik voel jou, maar ik probeer de ziel los te laten van de rest. Laat onze ziel dansen, reizen, van het leven genieten in 5D. Ik wil proberen mijn leven te leven tussen 3D en 5D.

Met mijn voeten op de grond te blijven. Ik zou het heel fijn vinden om dit leven samen te leven. Ik heb nog nooit in mijn leven seks gehad op deze manier, deze spirituele orgasmes zijn geweldig. Seks met mezelf, denkend aan jou, met jou, zonder jou…hoe bizar. Kun je dit uitleggen aan anderen?  Ik niet. Maar het is de hemel.

Ik hou van mezelf, van jou, ik hou van iedereen waar ik van hou.

 

Translate »