Selecteer een pagina
Nederland

3-12-2020

Thank you Thank you

Daar was je weer vanochtend. Ik heb je niet ‘beantwoord’ maar moest wel huilen. Wat is het toch zwaar om geen ‘echt’ contact te hebben. Maar het contact dat er is, is wel super bijzonder.

Wat een mooie spirituele reis zijn wij samen begonnen.

Het is echt heel speciaal en dit deel ik verder met niemand anders. Ik kan er over spreken met anderen, maar die voelen en ervaren niet wat ik meemaak.  Wat hou ik toch van jou…niet normaal veel. Maar ik hou ook niet normaal veel van mezelf.

Het gaat heel goed en ik heb vertrouwen in wat er komen gaat.

Vannacht kreeg ik weer een ‘opdracht’ en moesten alle chakra’s helemaal open, geen ruis meer. Er komt echt steeds meer rust over me.

Het werk bij PostNL is ‘ruk’ en slecht voor mijn bovenrug (hart chakra) maar ik ga nog even door en heb vertrouwen dat er iets anders op mijn pad gaat komen.

Maar ik wil me niet meer binden. Ik wil vrij zijn en kunnen gaan en staan waar ik wil.

Misschien op korte termijn een keer naar Dubai? We zullen zien wat COVID doet. Ik wil heel graag gaan afronden in Dubai. Wat golfen, wat afspreken met mensen. Daar zou ik nu heel veel zin in hebben.

En…hoe ik het ook wend of keer…mijn GROTE LIEFDE zit in Dubai. En dat ben jij.

Ik voel dat ik nu echt op het kruispunt-keerpunt in mijn leven sta. Mijn ‘oude’ leven moet ik achter me laten. Dat was heel mooi en ik moet nu een nieuwe stap in mijn leven gaan maken. Ik weet dat dit heel veel moois gaat brengen.

Met jou, maar ook met iedereen die op ons pad mee wil gaan. Iedereen is welkom en het is alleen maar LIEFDE.

Hoe mooi is dat♥

 

Translate »