Selecteer een pagina
Nederland

21-11-2020

Samensmelting van zielen, hoe mooi is dat.

Wat er ook gebeurt, wij zullen altijd samen zijn. Wij zijn al samen. Ik heb je vanochtend weer heel sterk gevoeld. Wat een bijzondere ervaring weer. We zijn dan zo dicht bij elkaar. Wij kwamen samen – This is heaven.

Heel fijn dat we meestal ’s ochtends even samen kunnen zijn. Door 3 uur tijdsverschil is het wel een beetje vroeg voor mij, maar jij mag mij altijd wakker maken… Deze liefde voor jou gaat nooit meer over, zal er altijd zijn, whatever happens.

Er is geen fysiek aards contact, of jij met anderen bent, een ander pad kiest, het maakt niet uit…

Ik ben bij jou…jij bent bij mij…

We kunnen niet meer om elkaar heen. This is unconditional LOVE, onvoorwaardelijke pure liefde.

Dit is met niets anders te vergelijken.

Ik voel dat jij het nu niet makkelijk hebt en ik laat je daar mee, ik kan je niet helpen. Ik kan alleen maar heel veel liefde naar je sturen en ik weet dat je dat voelt.

In mijn droom vannacht (net voor ik wakker werd) waren we heel dicht bij elkaar en hebben we elkaars hand aangeraakt. Maar je was ook nog heel ‘vluchtig’. We weten allebei ook niet hoe we het contact op gang moeten krijgen, denk ik. Maar als jij gaat ‘wachten’ dat ik vertrek bij D. dan kun je lang wachten. Ik ga hier niet weg, ik zie mezelf niet alleen op een flatje zitten…ik voel en weet dat ik heel goed bij D. kan zijn en blijven maar ook met jou iets kan beginnen.

Ik ga nu niet verhuizen en iedereen verlaten. Ik ben heel nu, er kan nog wel geschaafd worden, maar het is goed zo.

Als het blijkt dat het toch niet gaat samen in dit huis te blijven; dan nemen we dan wel een beslissing. Ik zit niet in een toxic relatie. Hoe het bij jou is weet ik niet.

In de tijd dat we elkaar nog ‘aards’ zagen had ik al het gevoel dat jij je al meer ‘los’ had gemaakt. Maar het uiteindelijke echte loslaten is toch een ander verhaal.

Misschien dat dit bij mij ook nog gaat spelen maar heb het gevoel van niet. Maar ik weet het niet.

D. zal altijd een onderdeel van mijn leven blijven uitmaken. In welke vorm dan ook. Maar als blijkt dat voor onze relatie iets anders nodig is, bekijken we het dan wel weer.

Ik ga nu geen rare stappen maken.

Hoe het ook verder gaat, jij weet dat ik heel veel liefde voor jou voel en ik weet dat jij heel veel liefde voor mij voelt. Jij houdt van jezelf, ik hou van mezelf. That’s it.

Meer hoeft er niet te zijn op dit moment. Vertrouwen hebben in het universum/God

 

 

Translate »