Selecteer een pagina
Nederland

18-11-2020

’s Nachts gebeurt er veel met mijn lijf. Ik wil proberen er minder mee bezig te zijn met hoe ik me voel. Maar ik kan niet ontkennen dat ik af en toe een speciale trilling voel en denk dat jij het bent.

Ik weet nu dat ik een telepathische gave heb, ik wist dit altijd al, maar ik was er bang voor.

Ik kan er nu niet meer voor weglopen maar wil er eigenlijk ook niet te veel mee bezig zijn. Ik wil nu heel graag de balans in mezelf vinden en de balans tussen de 3D en 5D wereld.

Het is heel vermoeiend om telkens te moeten denken wat het nu weer is.

Als ik twinflamesguide  lees op Instagram, klopt wel heel veel/alles waar ik ook doorheen ga. Dit kan dan toch geen toeval zijn?

Wat ook vermoeiend is om overal tekens te zien, overal wat achter te zoeken en overal de spirituele betekenis van op te zoeken. Ik wil daar wel mee stoppen want het levert me niet zoveel op. Alleen maar dat ik nog meer ga ‘zoeken’.

Er gebeuren af en toe wel ‘rare’ dingen. Glazen vaas die ik verplaatst heb, daar is een stuk van kapot gesprongen. Ik heb een paar dagen geleden ‘knappend’ glas gehoord. Vandaag werd duidelijk dat het die vaas was. Maar ik weet ook wel dat ik daar niet veel achter hoef te zoeken. Deze dingen gebeuren af en toe…maar toch…

Ik ben nu 3 dagen aan het werk bij PostNL. Het is niet het meest inspirerende werk maar ik moet ergens beginnen en ben blij dat ik even van huis weg ben en wat kan doen. Ik ga kijken hoe lang ik dit volhou en misschien voorzichtig kijken naar ander werk.

Ik wil toch wel iets meer met mensen werken. Maar hoe of wat weet ik niet. Er zal wel iets op mijn pad komen.

Ik vertrouw op mezelf en ik vertrouw op ‘hierboven’.

Ik hoop dat het komende tijd iets rustiger gaat worden want afgelopen periode was toch wel weer heel heftig.

Blijkbaar krijg ik een nieuw ‘sjabloon’, een nieuwe print en voelt het als een wedergeboorte; opnieuw geboren worden.

Ik heb nu pas het gevoel echt bij mezelf te zijn.

Thuisgekomen bij mezelf. Dit is wie ik ben en vanaf nu mag ik vanuit mijn kracht gaan leven. Het is tijd van manifesteren; balans vinden op alle fronten.

Ik heb wel steeds meer het gevoel dat het traditionele gezinsleven niet bij mij past. Ik hou van allemaal heel erg veel maar voel niet meer dat we een standaardgezin zijn. En misschien heb ik dat wel nooit gevoeld. Omdat ik mezelf altijd ‘anders’ voelde.

Wil ik dit nog wel? En hoe kan ik hier het beste bij mezelf blijven? Dat blijft de vraag.

Ik hoop dat ik vannacht weer goed kan slapen.

Ik ben licht, ik ben liefde, ik ben -> laat het maar zien!!

 

Translate »