Selecteer een pagina
Nederland

12-11-2020

*11-11-2020*

In de nacht van 10-11 naar 11-11 om een uur of 4 weer een bijzondere ervaring gehad. In mijn slaap leek of de bliksem insloeg over mijn hele lichaam.

Er gebeurde zoveel, ik voelde me helemaal transparant – licht. Het voelde alsof onze zielen samenkwamen. Maar misschien was het alleen iets van mij. Daarna nog in slaap hoorde ik ‘hijgen’ boven mijn gezicht. Ik schrok toen wakker. Wat een bijzondere ervaring. Heel mooi maar ook bizar.

Wat het ook allemaal mag betekenen. Het is bijzonder.

Ik heb al enige tijd oorsuizen. Zal allemaal wel te maken hebben met ascension/hemelvaart.

Ik hoop dat na deze heftige periode vanaf begin november het weer een beetje rustiger wordt.

Kun je iets minder spiritueel bezig zijn? Of minder telepathisch zijn? Het is wel heel zwaar en ik wil het niet altijd. Is ook vermoeiend en ik wil weer gewoon leven, lachen, blij zijn, leuke dingen doen. Dat doe ik ook maar wil ook wel weer wat meer rust.

Wat het ook geweest is gisternacht, overdag heb ik je denk ik wel heel veel ‘gevoeld’.

Shiverings, buik, hoofd. Wat een pad om te gaan zeg…

Gisterochtend voelde ik heel sterk om je iets te sturen en heb je het twin flame 11-11 teken gestuurd. Ik ben heel benieuwd hoe je dat ontvangen hebt. Geen reactie maar had dit ook niet verwacht.

Het is goed. Ik weet toch wel dat het goed zit. Wij zullen nooit meer los van elkaar zijn/ komen. Maar wat er ook gebeurt…het is goed.

Zelfs als we elkaar nooit meer gaan zien… Jij zult altijd een stukje van mij zijn en ik zal je nooit vergeten.

 

Translate »