Selecteer een pagina
Nederland

 

Arnhem             26-10-2020

Ik mis je zo om te delen. Heb ik je vanochtend gevoeld? Of was het toch weer ‘zelf graag willen voelen?’ Maar dat kan toch niet…Wat zou ik graag met je in contact komen in whatever way. Maar nog steeds die woorden die jij mij gezegd hebt. Die zitten mij dwars en houden me tegen. Maar ik respecteer je en daarom zoek ik geen contact. Want als dit jouw waarheid is…dan moet ik bij je wegblijven. Maar ik geloof je niet…maar moet je geloven. Hoe moeilijk dit ook is.

Ik ben er wel helemaal klaar mee en wil verder. Ik ga ook verder en heb het weer heel erg naar mijn zin. Maar kan niets doen zonder aan je te denken. Gisteren tijdens een schilder workshop is het me even gelukt.

Ik las ergens…I am light-I am love-I am

You are light, I am light- you are love, I am love, You are, I am ⇒ WE ARE

Nothing else matter, it’s meant to be. Wij horen bij elkaar maar ik weet niet zeker hoelang het nog gaat duren voor we elkaar gaan ontmoeten.

Ik zou je zo graag ontmoeten, jou te zien, jou te voelen, je vast te houden, jou te kussen, je aan te raken.

Wij zijn met alles aan elkaar verbonden.

Alle chakra’s staan open. Laten we een nieuwe reis beginnen! Het leven is kort en ik zou je echt heel graag ontmoeten in dit leven. Ik denk dat dit gaat gebeuren maar ik weet alleen niet wanneer.

Mijn geduld is een beetje op…maar ik moet mezelf weer terugtrekken. Ik moet vertrouwen op het universum en wachten op signalen en hopen dat we elkaar gaan zien en ontmoeten.

Ik voel dat ik mijn hele leven heb gewacht om jou te ontmoeten. Ik denk dat het de moeite waard is om nog wat langer te wachten. Ik ben nog nooit zo zeker geweest van iets, maar ik weet dit zo zeker.

Voor nu ga ik door met wat ik aan het doen ben en voel meer licht en meer liefde. Voor jou en voor mijn lieve naasten en voor het leven.

 

Translate »