Selecteer een pagina
Nederland

Arnhem            12-10-2020

Het doet gewoon fysiek pijn om niet bij jou te zijn…

Afgelopen dagen pijn, druk op mijn borst/ziel. OMG waarom is dit zo moeilijk, ondraaglijk soms.

10-10-2020 is een poort dag…ik wist niet eens dat dit allemaal bestond. Er gaat een nieuwe wereld voor me open. Maar ik weet niet of ik er altijd blij mee ben. Het is zo heftig allemaal.

Gisterochtend in bed, denkend aan jou, vloog er een duif zich dood tegen het raam en viel van boven naar beneden met een klap op de grond. Ik raakte helemaal in paniek en was over de toeren. Ik heb opgezocht wat een duif betekent. Kan de dood van iemand in omgeving betekenen…maar kan ook de ‘dood’ van mijn oude ‘ik’ betekenen, misschien.

Ik weet niet of D. en ik echt bij elkaar kunnen blijven. Ik zou wel willen maar weet ook dat ik niets liever wil dan bij jou zijn. Ik weet alleen echt niet hoe we dit allemaal moeten gaan doen. Maar ik vertrouw dan maar op het universum. Als ik er te veel over nadenk weet ik het niet.

En een mind blowing ding…ik weet nu wat ze met een spiritueel orgasme bedoelen OMG… Wow dat is zo fucking lekker. En dit allemaal omdat ik jou heb leren kennen. Dit kan toch geen toeval zijn.

This is meant to be. Zo lang al zonder elkaar en ik heb het gevoel dat ik je al zo goed ken…maar dat kan helemaal niet. Het is niet te verklaren wat hier gebeurt. Dit kun je toch ook aan niemand uitleggen.

Dit kan toch niet dat ik dit allemaal verzin?

Afgelopen zaterdag zat ik met mijn dochter op een terrasje. Uit het niets vroeg ze mij of ik nog contact had gehad met mijn twin…ik was perplex en zei nee, helemaal niet. Hoewel ik dat wel heel graag zou willen. Maar ik zei ook dat ik wel ‘in contact stond’ met haar. Telepathisch contact. Ik heb het een en ander verteld en mijn dochter zei dat ze wel iets wist over tweelingzielen…

Ik weet zelf pas sinds kort van het bestaan van tweelingzielen…Ik was blij om even met haar te spreken hierover. Want het is toch wel beladen allemaal.

In dit Tweelingzielenproces wil ik geen jager zijn; ik wil geen wegloper zijn…The chaser en de runner is een onderdeel van dit proces. Het is wat het is. Als het niet is, is het niet.

Jij kent mij, Ik ken jou, Ik voel jou, jij voelt mij. We zullen zien wat de toekomst ons gaat brengen. Jouw energie komt dichterbij maar ik weet niet wat er gebeurt. Ik weet het echt niet. Ik weet niet of je ‘beweegt’. Ik weet niet of je blij bent. Maar het is wat het is. Ik kan jou niet helpen. Jouw proces is eerder gestart, als dat waar is. Ik vraag me echt af hoe jij nu in het leven staat. Kies jij voor jezelf? Het is nu jouw tijd.

Jouw tijd, Mijn tijd⇒ Onze Tijd

OMG gaat het wel gebeuren? Ik geloof er wel in dat Tweelingzielen samen gaan komen. Het zal niet makkelijk zijn maar het kan lukken. Ik weet alleen niet hoe. We zullen zien. Ik voel me vandaag beter dan afgelopen twee dagen.

Ik heb een zwaar hart en druk op mijn borst. Ik heb gelezen dat er ook veel in de kosmos gebeurt.

Maar ik ga me nu focussen op dingen die mij gelukkig maken. Nieuwe mensen ontmoeten, het huis schoonmaken en ik ga starten met deuren schilderen in huis. Ik moet loslaten…maar waarom is het zo moeilijk om niet aan jou te denken?

Maar het is goed. Misschien gaan we elkaar nog ontmoeten, Maar misschien ook niet.

Tijd en Fucking geduld…

 

 

 

 

 

 

Translate »