Selecteer een pagina
Breda-Begijnhofje

Baarle-Nassau              21-9-2020

Het is tijd om naar huis te gaan. Het was goed maar ook zwaar om 10 dagen alleen te zijn.

Ik heb veel gevoeld en veel inzichten gekregen. Ik heb een lichter gevoel nu maar was wel bang dat ik te ver was gegaan tijdens mijn spirituele ontwaking. Dit kun je dus niet alleen doen. Je kunt jezelf helemaal kwijtraken en met momenten was dat best eng, het lijkt of je gek wordt. Ik zie wel overal signalen en door daar voortdurend mee bezig te zijn maakt dat je niet rustiger in je hoofd.

En dat is wat ik nu wel wil, rust in mijn hoofd en mijn ziel moet tot rust komen. My goodness what a process.

Dus tijd om met mijn handen aan het werk te gaan. Weg uit dat hoofd. Ik heb ook heel veel behoefte om weer mensen/vrienden en nieuwe mensen te ontmoeten.

Ondanks dat het me wel duidelijk is wat er is gebeurd zal ik je toch los moeten laten. Hoe moeilijk dat ook is. Ik weet niet zo goed hoe ik dat moet doen. Ik moet je een plekje in mijn hart gaan geven maar je mag niet mijn hele hart innemen. Dat zal toch weer tijd nodig hebben. Je hebt me zoveel gegeven en nu is het tijd dat ik mezelf ga zijn en mijn hart ga volgen. In dat hart is ruimte voor heel veel mensen en wil alle liefde die daar inzit, gaan delen.

Dit mag niet ten koste gaan van mezelf.

Ik wil vanaf nu echt vanuit mijn gevoel gaan leven. Ik denk dat ik dat nu wel moet gaan kunnen …hoop ik… Het is echt moeilijk als je je zo aangetrokken voelt tot iemand. Zie maar los te laten…

Ik wil er ook weer gaan zijn voor mijn gezin maar voel wel dat het ‘instituut’ gezin me niet zo goed meer past. Er is meer dan het gezin; man, vrouw, kind klopt niet zo goed meer bij mijn gevoel.

Als ik ernaast ook iets met jou mag hebben zal het misschien wel kunnen want ik wil je heel graag in mijn leven erbij. Maar ik weet niet of dit kan.

Misschien zit ik straks wel alleen…zonder gezin…maar ook zonder jou…blijkt het toch allemaal ene grote ‘leugen’ geweest en heb ik het me echt allemaal ingebeeld…

Ik voel dat ik nu door wil, weer verder wil met mijn leven, weer genieten, lachen, plezier hebben.

Ik heb er alle vertrouwen in dat dat weer gaat gebeuren.

Ook ga ik proberen wat vaker gewoon ‘stil’ te zijn, niet overal over te praten.

Soms gewoon alleen maar ‘Zijn’

Uiteindelijk wil ik toe naar totale spirituele vrijheid. Maar ik ga dat nu even stopzetten en niet meer in mijn eentje doen.

Morgen eerst maar weer eens terug naar D. en de meiden. Ik ben heel benieuwd hoe dat gaat.

Het komt goed, ik hoop dat ik steeds nog sterker word.

 

 

 

 

Translate »