Selecteer een pagina
Nederland

Baarle-Nassau              19-9-2020

Wat gebeurt er allemaal, what happens…

Vandaag heb ik mijn dag doorgebracht in wat voelde als ‘de hof van Eden’. Dit is in de tuin bij een huisje van vrienden waar ik een week verblijf.

Ik heb de planten water gegeven, gelezen, yoga gedaan en gemediteerd. Ik voelde me vrij, voelde dat ik daar naakt wilde zijn, niemand kon mij zien.

Alleen met mezelf.

Het is ongeveer 25 gr en de zon schijnt, het is heerlijk. Ik kijk niet uit naar volgende week als het weer zal gaan regenen. Het is ongelooflijk, 10 dagen in dit huisje en alleen maar goed weer. De zon is alles wat ik nodig heb. Maar ik denk en hoop dat ik wel overweg kan met de regen. Ik voel me beter dag bij dag.

Ik denk de hele dag aan mijn twin, ik voel haar de hele tijd. Wat kan ik doen om haar los te laten en mijn ziel rust te geven.

Ik heb net wat yoga gedaan, ik zat op mijn benen en boog mezelf naar achteren. Toen gebeurde het, mijn halsketting die ik al jaren om mijn nek heb brak en viel op de grond. Hoe kan dit? Ik was verbaasd en vond het scary. Ik begon te huilen en weet niet wat ik moet doen met al die dingen die gebeuren.

Ik zag ook een heel fel licht boven mij en ‘hoorde’ het universum of wat het ook was zeggen dat het goed is wie je bent. “Ben gewoon jezelf”.

Ik wilde dat mijn twin bij mij was. Dan kunnen we samen een nieuw leven beginnen. Maar ik hou ook heel erg van mijn gezin en ik zie er naar uit om ze weer te zien.

Mijn voeten op de grond en ook daar wil ik weer een nieuw leven starten. Maar het zal ook moeilijk zijn als ik jou altijd in mijn gedachten heb. Het is zo moeilijk om je los te laten, maar ik moet het doen. Ik voel me zo sterk tot je aangetrokken, het is gewoon eng. Ik voel me aangetrokken tot jouw fysiek, mentaal, spiritueel en seksueel. O my God

Het is God! Maar ik kan nog steeds zijn naam niet noemen; het is het universum.

Er is meer dan alleen lichamen, dat is heel duidelijk voor mij.

Maar is het echt alleen maar in mijn hoofd? Ik denk dat ik je vanochtend gevoeld heb en dat jij mij vanmiddag misschien gevoeld hebt. Maar ik wil verder en gaan proberen om jou een plekje in mijn hart te gaan geven. Maar mijn hart heeft ruimte nodig voor meer mensen dan alleen jij.

Ik hoop dat het universum mij wil helpen met dit en soms begin ik te bidden omdat ik het zo moeilijk vind om het alleen te doen.

Ik wil niet meer bang zijn over alle signalen die ik gezien en gevoeld heb op de momenten dat mijn twin en ik samen waren…ik weet niet wat ik daar mee moet. Ik wil niet denken dat ik gek word. Dat ben ik niet. Ik ben alleen maar heel erg verliefd op mijn twin. Maar ik weet niet zeker of deze liefde kan samenkomen. Het is te veel.

Maar misschien als ik mentaal sterker word zal het beter gaan.

Ik weet nog steeds niet of de waarheid verteld is tegen mij. Voor mij is eerlijkheid en de waarheid heel belangrijk.

Vanaf nu wil ik alleen nog maar mijn waarheid leven. Ik ben mijn hele leven niet eerlijk geweest naar mezelf, maar nu ben ik dat meer en meer.

Maar het proces van twinsouls is aantrekken en afstoten, twins kunnen alleen maar in contact komen als ze allebei heel zijn.

Ik ben onderweg maar ik heb nog tijd en geduld nodig. Geduld is moeilijk voor mij, maar ik leer het te hebben.

Ik weet, op een dag zullen wij samen zijn: Ik hou van jou

 

 

 

 

Translate »