Selecteer een pagina
Nederland

Baarle-Nassau              18-9-2020

Tijd om even te schrijven in mijn eerste echte dagboek.

Het lijkt of er steeds meer puzzelstukjes in elkaar vallen. Ik voel me steeds sterker worden en weet wie ik ben, voelt als thuiskomen bij mezelf.

Deze 10 dagen zijn confronterend maar goed om alleen met mezelf te zijn. Ik voel energie terugkomen om weer nieuwe dingen te gaan ondernemen. Ik ben diepgegaan maar ben er nog niet. Ik krijg je niet uit mijn hoofd maar weet dat ik je los moet laten. Ik voel je iedere dag en leer ook nog steeds van je. Het is continue een spiegel die ik voorgehouden krijg.

Door dingen te lezen is het me duidelijk geworden dat je mijn twinflame bent of hoe je het ook wil noemen.

Soulmate 5 star, Soulmate XXL. Aan jou denkend valt alles op zijn plaats. Onvoorwaardelijke liefde. Ik voel heel veel liefde voor jou maar weet niet of we ooit bij elkaar zullen komen. Het is wel erg ingewikkeld allemaal. Ik heb lang gedacht dat ik je op je woord moest geloven… Jouw antwoorden aan mij waren een mantra. Maar dat zijn woorden…ik voelde totaal iets anders, iedere keer als we samen waren.

Wij konden geen normale conversatie hebben aan het eind. Alleen via Whatsapp. Wow, die spanning…OMG het was niet ik alleen..

Na het lezen over de ontmoeting met je tweelingziel, viel alles op zijn plek.

De laatste paar dagen heb ik hier veel over gelezen en voor mij is het heel duidelijk. Maar nog steeds weet ik niet jouw waarheid. Ik heb het gevoel dat ik je ken, maar ik ken je niet. Maar ik zou heel graag jouw verhaal willen horen. Ik denk dat ik dingen weet die ik niet kan weten omdat niemand die mij verteld heeft.

Ik mis je en vind het jammer dat er geen contact is. Het is niet dat ik je nodig heb, maar ik zou je heel graag in mijn leven willen hebben. We hebben allebei een gezin, dus het is allemaal erg gecompliceerd.

Ik zal zelf een nieuw leven moeten starten, ik wil weer blij zijn, misschien wat werken, vrijwillig of iets anders. Ik weet dat alles tijd nodig heeft. Ik red me wel en ga mijn weg in het leven wel weer vinden. Ik wil niet meer het gevoel hebben dat ik alles helemaal verkeerd heb gezien.

Ik ben niet gek.

Naast de signalen die ik zag, was er het gevoel en mijn intuïtie. Die laat mij meestal niet in de steek. Ik wil gewoon niet geloven dat ik verkeerd zat. Om dit te weten geeft me een beter gevoel. Ik voel me zekerder en heb meer zelfvertrouwen.

Ik ben door veel oude pijn gegaan en ben heel blij met alle goeie hulp die ik heb ontvangen.

Nu is het tijd voor een nieuwe stap in mijn leven. Weer blij zijn, nieuwe mensen ontmoeten en weten wie belangrijk voor mij zijn.

Alles is loslaten, dat is moeilijk maar dat moet gebeuren. Ik wil een vrije geest, 5 is mijn nummer. Freedom.

Ik weet niet of dat in dit leven gaat gebeuren maar ik wil kijken hoe ver ik kom. Ik zou heel blij zijn als wij samen zouden kunnen groeien, maar ik weet niet of dat in dit leven gaat gebeuren.

Jij hebt mijn ziel geraakt, jij bent mijn tweede helft, dus wij zijn 1. Dit is zoals ik het voel.

De nachten zijn moeilijk, ik slaap slecht en ik voel dat er dingen gebeuren met mijn ziel. Ik weet niet zeker of jij aan mij denkt. Dit is moeilijk uit te leggen aan anderen. Maar feit is, de tijd gaat voorbij maar ik voel jou nog steeds bij mij.

Het wordt eigenlijk alleen maar sterker en sterker. Jij hebt mij echt geholpen om mijzelf te helen. Ik weet dat ik het zelf heb gedaan en dat jij mij gespiegeld hebt. Hoe kun jij mijn spiegel zijn als ik het alleen ben?

Het maakt niet uit als je alle lijnen verbreekt via social media. Er is altijd een lijn via het universum. Een hele sterke lijn. Ik moet hier mee omgaan maar ik moet verder met mijn leven. En wie weet…1 dag Misschien wel, misschien niet.

Maar jij zult altijd in mijn gedachten en in mijn hart zijn. Ik zal jou nooit vergeten. Op dit moment hoop ik dat mijn ziel rust gaat krijgen. Ik denk dat die pas echt rust krijgt als wij echt samen komen. Who knows…

Ik kan bijna niet geloven dat dit niet gaat gebeuren. Wat zou ik graag met jou samen willen zijn! Meer dan wat ook op deze wereld.

Hoewel ik ook denk dat wij het samen niet makkelijk gaan krijgen. Maar liefde overwint alles. Ik heb veel liefde te geven.

Ook zou ik heel graag willen ‘vechten’ voor homorechten. Daar valt nog veel te winnen! Laten we dat samendoen.

Ik kan niet wachten om je aan te raken, vast te houden.  OMG zou het ooit gebeuren? Ik heb zo vaak rillingen wanneer ik hieraan denk. Ik hou zoveel van jou maar moet je respecteren, je geloven op je woord; maar ik geloof je niet met wat je hebt laten zien.

Ik hou heel veel van mijn gezin maar het wordt steeds moeilijker om geen contact te hebben met jou. Ik weet, ook door Corona, zullen wij elkaar niet kunnen zien. Maar ieder contact zou ok zijn voor mij. Hoewel…dit is echt te moeilijk en gecompliceerd.

Maar het is goed, we zullen wel zien wat tijd en geduld zal brengen. Ik weet dat ik eindelijk blij ben met mezelf en dat is het allergrootste cadeau voor mezelf. Ik ben trots op mezelf!

Ik ben heel blij dat jij op mijn pad kwam.

Natuurlijk was ik daar niet altijd blij mee, ik ben ook vaak boos geweest. Het is nog steeds af en toe een rollercoaster. Yoga en meditatie helpen mij heel erg. Dit doe ik bijna iedere dag. Ik zou heel graag Kundalini yoga willen doen met jou. Maar ik kan dat ook zelf.

Genoeg voor nu.

We zullen zien wat de toekomst brengt. Ik vertrouw erop dat het goed komt.

Met of zonder jou XXX

 

 

Translate »