Selecteer een pagina

Dubai         27-2-2020

Wonend in Dubai ben ik een week naar Nederland geweest en heb wat gedachten over en voor mezelf op papier gezet:

Hoog sensitief-Geblokkeerde emoties-Diep in hart en ziel geraakt-Liefde voor mezelf-Mezelf zijn-To Be-Jaren niet echt geweest wie ik BEN

Altijd anders gevoeld-Mezelf niet geaccepteerd zoals ik ben-Veel verliefd geweest-Veel liefde gevoeld voor mensen, kinderen, natuur, dieren

20 jaar geleden voor het eerst diep geraakt door een vrouw-Niets mee gedaan, gevoelens weggestopt-Jarenlang ontkend, mezelf dus ontkend-Om deze gevoelens heen gedraaid-Niet tot de kern van mezelf gekomen-Jaren een rol gespeeld

Heb nergens spijt van en een heel mooi en fijn leven geleefd-Veel mooie dingen gezien en veel gereisd-Altijd een gevoel gehad dat er iets verstopt zat

Er komt een vrouw in mijn leven, na 20 jaar, zij raakt dat gevoel aan-Helemaal in de war, ik was niet op zoek en gelukkig (dacht ik)-Voelde me steeds vaker heel erg alleen-Alleen zijn is niet erg, maar alleen voelen is een heel diep gevoel en dat is niet fijn-Het dekseltje is geopend en kan en mag niet meer terug

Heel veel signalen gezien-Zij wil mij niet zien en niet spreken en zegt dat afstand beter is-Maar waarschijnlijk is deze reactie goed geweest voor mij-Ik zal eerst zelf heel diep moeten gaan…en dat doe ik-Ik zal eerst van mezelf moeten houden voor ik van iemand anders kan houden-Mijn leegte hoeft niet gevuld te worden met de liefde voor 1 persoon

Als ik liefde voel voor mezelf en voel dat ik dichter bij mezelf kom en mag zijn wie ik ben, maakt het eigenlijk allemaal niet zoveel uit

Door mezelf nu al aan mijn omgeving te laten zien, voel ik een verandering bij mezelf en bij anderen-Deze week in Nederland is een mindfullness week voor mij-Veel gesproken met familie en vrienden-Het raakt mij dat het hen ook raakt-Dit voelt allemaal heel goed, hele diepe emoties-Heel vermoeiend maar goed

Ik ga anders weg uit Nederland dan dat ik gekomen ben-Ik ben wat ‘lichter’ geworden-Ik hoop en geloof dat ik zover kan komen dat ik echt verlicht kan worden en vrij kan zijn-Dat kost tijd maar ik zou heel graag zover willen komen

Gewoon zijn, dan voelen dat dat het enige is dat telt-Vanuit dat zijn kan je er ook voor anderen zijn-Eerst zal ik nu mezelf moeten helen-Als ik zover ben kan ik daar ook anderen mee helpen, zonder dat ik daar zelf last van heb-Op kleine schaal merk ik dat dat nu al om me heen gebeurt met de mensen die ik ontmoet-Maar nu doet mijn hart en mijn ziel nog heel erg veel pijn

Ik kan niet meer ontkennen dat ik heel erg verliefd ben-Omdat aan de andere kant de deur op slot zit voelt dit als heel erg liefdesverdriet-Maar wel veel dieper liefdesverdriet dan ik ooit gehad heb-Ik heb eigenlijk nog nooit iets zo zeker geweten-Misschien ga ik haar nooit meer zien, maar mijn gevoel zegt dat ik op één of andere manier wel weer in contact ga komen met haar-Ik voel haar nu de hele dag door in mijn lijf

Ik weet dat het uiteindelijk allemaal mijn gevoel is-Maar daar kan ik nu niet meer omheen-Eigenlijk maakt het ook niet zoveel meer uit wat er aan de andere kant gebeurt-Zij heeft mij het grootste en mooiste cadeau gegeven wat ik me kan wensen-Niet makkelijk maar wel echt een gift

Misschien hoeft ze me ook niet meer te geven-Als we geen contact meer gaan krijgen zal ze altijd een onderdeel van mijn leven zijn-Er zal altijd een lijntje zijn-Ik voel ook nu een heel duidelijk lijntje en ook een verandering-Maar het maakt verder niet uit-Ik heb haar keus te accepteren en respecteren, hoe moeilijk het ook is

Afgelopen periode heb ik veel gehuild, ik wist niet dat een mens zoveel tranen in zich had-Veel gelopen langs het strand in Dubai met mijn blote voeten in de zee en maar huilen-Veel zelfmeditatie gedaan en ook goeie hulp van buitenaf ontvangen

Langzaamaan vind ik mezelf-Mijn huis is ingestort en ik moet die nu steen voor steen weer opbouwen-Dat gaat lukken-Het leven is te mooi en ik mag mezelf niet meer ontkennen

Ik mag zijn wie ik ben-Ik hoef me echt niet meer druk te maken over wat anderen van mij denken

Ik blijf moeite houden met mensen in hokjes stoppen-Zelf stop ik mezelf nu in zekere zin ook in een hokje-Ik ben hoog sensitief…en ik val op vrouwen…

Maar ik zie mezelf als mens en mag zijn wie ik ben wat anderen ook van mij denken

Het is nu niet de bedoeling om weg te gaan bij mijn gezin-Mijn gezin voelt voor mij als een team-Wij zijn samen een heel sterk team-Maar daarnaast heb ik nu de ruimte nodig om uit te zoeken wie ik ben en wat ik wil-Het liefst zou ik beiden naast elkaar willen laten lopen-De liefde voor mijn gezin blijven voelen maar daarnaast uitzoeken wat ik nog meer aan liefde heb te geven-Misschien is het niet reëel, maar zo voel ik het nu wel

Uiteindelijk draait alles om LIEFDE

Ik ga nu eerst de liefde voor mezelf voelen en denk dat ik dan nog meer liefde heb te geven aan anderen

Zonder dat ik daar iets voor terug verlang                  LOVE

Translate »