Selecteer een pagina

Arnhem        1-1-2022

De start van mijn blog, de beschrijving van mijn bewustwordingsproces dat mijn hele leven heeft veranderd.

Terugkijkend op afgelopen jaren is mijn hele ontwakingsproces begonnen op 22 mei 2019. Er vond een ontmoeting plaats die mijn hele leven zou gaan veranderen.
Ik wist niet bewust wat er gebeurde maar bij latere ontmoetingen voelde ik van alles als we bij elkaar waren. Ik kon het op dat moment niet verklaren. Maar het was wel heel verwarrend.
Eenmaal bewust dat het om mijn tweelingziel ging, is mijn hele leven upside down gegaan. Er is een lang, eenzaam maar heel leerzaam proces gevolgd.
Dit proces begon met mijn coming out, verliefd worden op een vrouw. Maar dat het niet om een gewone verliefdheid ging wist ik meteen.
Ik was nog nooit zo zeker geweest van wat dan ook in mijn leven als dit gevoel voor deze vrouw.
Het was thuiskomen bij mezelf.

Toen ik wist wie ik zelf was en voelde dat ik mocht zijn wie ik was, dacht ik dat ik klaar was met dit proces en dat het leven verder kon gaan. Dat we wel samen konden gaan komen. Ik voelde een enorme aantrekkingskracht.
Achteraf gezien was dit wel wat naïef omdat dit proces gestart is terwijl ik in een huwelijk zat en zit met kinderen waar ik heel veel liefde voel.
Maar na het gevoel van mogen zijn wie je bent, begon het echte proces en ik schoof vanzelf een spirituele hartontwaking in, daar heb ik zelf niet zo heel veel invloed op gehad.
Dit was en is eigenlijk nog veel zwaarder. De zoektocht naar mezelf, de weg naar binnen, de weg naar zelfliefde.
Want de ontmoeting met je tweelingziel is eigenlijk alleen maar bedoeld om de liefde voor jezelf te vinden.
Je krijgt een spiegel voorgehouden en dan worden al je pijnen en je blokkades naar boven gehaald.
Er is dan geen weg meer terug, het is een onomkeerbaar proces.

Translate »