Selecteer een pagina
Ruis in mijn hoofd

15-7-2023

Er is veel ruis in mijn hoofd. Er zijn veel zonnevlammen op de zon. Het is alsof de zon bezig is in mijn hoofd. Alsof de zon in mijn hoofd zit. Zonnevlammen hebben effect op een menselijk lichaam. De zon is de mannelijke energie in de mens. Er gaat veel gebeuren met de mannelijke energie in de nieuwe tijd. Er verandert veel op de zon. Hier zullen we mee moeten leren omgaan. Het licht van de zon gaat op veel mensen schijnen. Het licht van de zon gaat veel aanraken bij de innerlijke mens. Niemand uitgezonderd. Het licht aanraken bij jezelf is ook het donker, pijn, verdriet, trauma aankijken. Dit wil aangekeken worden om te helen bij de innerlijke mens. Alleen zo kun je leven op een nieuwe aarde. De aarde is licht. De aarde wil meer licht. Dit is wat er gebeurt en wat er gaat gebeuren. Op grote schaal. Dit is wat ik voel. Dit is wat ik weet.

Er komt een sterke gedachte binnen over een huwelijk. Ik heb sterke gedachten gehad dat ik vastgezeten heb in mijn huwelijk. Als ik daar nu over nadenk en diep doorvoel is dit niet van mij geweest. Ik zat niet vast in mijn huwelijk. Ik zat vast in mezelf. Ik was vrij in mijn huwelijk om te doen en laten wat ik wilde. Het maakt niet uit van wie het is geweest maar het was niet van mij. Ik ben nu vrij. Als ik vrij ben. Ben jij ook vrij. Dat is een fijn gevoel. Dit is geheeld gevoel.

10:41 O.J., O.M., OMG. Natural high. Spiritual orgasm. The best medicin in life. Working for, in, to love what is not work. Being love. Be in love. With you. With me. This is our work. Our job. Just love.

 

Translate »