Selecteer een pagina
Soul Journey

11-10-2022

Ik word wakker en meteen staat mijn derde oog, mijn intuïtie aan en open. Wij zijn samen en hebben een lang gesprek over hoe nu verder. Kunnen we aards samenkomen? Ik wil niets liever dan dat. Fysiek, aards ook ons leven delen en samen verder met onze missie. Energiewerk. Het universum bepaalt. Maar uiteindelijk zijn wij ons eigen universum. Ik ben mijn eigen universum. Dus jij en ik bepalen of we wel of niet samenkomen. Het blijft nu allemaal spiritueel zonder dat anderen iets zien en weten over ons. Wat er met ons gebeurt. Van mij uit zal er echter eerst nog een aards karma opgelost moeten worden. Maar er zal ook van mij uit gezien geen actieve actie naar jou toe ondernomen worden. Dit heb ik in het begin een aantal keren gedaan en mijn gevoel werd daarbij afgewezen. Ik weet nu beter en waarom dit is gebeurd. Maar het is niet meer aan mij. Ik laat weer los.

Maar als ik voel hoe wij samen zijn en samenkomen is er voor mij absoluut geen enkele twijfel dat wij aards hier, in dit leven gaan samenkomen. Ik leef mijn eigen leven, ben gelukkig en voel me steeds vrijer en kan heel goed een leven alleen leven. Alleen wil ik dat niet meer. Ik wil delen. Met jou. Onze missie gaan leven. Ons zelf delen met anderen. Samen. Ik kan dit alleen maar wil dit samen.

Wij, onze ziel was echt lang in gesprek. Het was fijn en mooi en goed. Aan het eind van ons gesprek zochten we elkaar fysiek. We vonden elkaar en kwamen weer ongelooflijk heerlijk samen. Als er op alle vlakken balans moet zijn komen we al heel ver. Toch hoort daar voor mij ook aards, fysiek samenkomen bij. Wanneer zal dit gebeuren? We zullen zien. Ik ga weer verder met mijn beste leven te leven. Op mijn pad wat ook jouw pad is. Dat pad gaat samenkomen. Hoe dan ook. Love You♥

Translate »