Selecteer een pagina
Warm hart

10-10-2022

Ik voelde vanochtend zachte warme energie naar mij toekomen. Ik bewoog langzaam en zacht mijn lichaam. Het universum is aan het werk om mij te helpen mijn hart verder te openen. Ik stuur hele zachte lichte diepe ademhaling naar mijn hart. Ik voel mijn hart groter worden en zich verwijden. Daar voel ik me heel licht van worden en krijg een heel goed en zacht gevoel van binnen. Ik voel echt dat een hogere kracht mij hierbij helpt. Ik ben niet alleen. Toch doe ik het zelf. Dit voel ik heel bewust. Met mijn diepe zachte warme ademhaling mijn hart helen en groter laten worden. Ik word hier weer blij van. Gebeurt dit nu ook met jou? Ik kan me niet voorstellen dat dit alleen bij mij gebeurt als onze hartfrequentie dezelfde is. Maar ik voel heel duidelijk dat dit wel iets van mij is en met mij gebeurt. De hartademhaling. Allemaal voor verlichting van mezelf en om anderen te kunnen helpen met verlichten. Dit gebeurt echt met veel meer andere mensen op deze aarde. Dat is fijn om te weten. Ik ben niet alleen. Maar dit zijn wel ervaringen die ik kan vertellen maar niet kan delen met mijn omgeving omdat daar geen herkenning is. Dat is niet meer erg. Ik vertrouw dat alles wat met mij gebeurt voor het goede is. Om straks zoveel kracht te hebben dat ik vrij ben en anderen kan helpen wat vrijer te worden. Vrij van pijn en meer energie om een steeds beter leven te kunnen leven met jezelf en met anderen in een nieuwe wereld.

Translate »