Selecteer een pagina
Arnhem Landgoed Mariëndaal

20-2-2022

We zien en horen veel over andere planeten. Is daar wel of geen leven. Het is mooi dat daarnaar gekeken wordt. Maar zouden we beter wat meer naar onze eigen planeet kunnen kijken zodat we hier meer liefdevol kunnen samenleven? Zijn wij de enige planeet waar mensen een hart hebben? Zijn we dan de enige planeet waar dan ook heel veel liefde zou kunnen zijn? En gezond geleefd zou kunnen worden? Zou alle geld op deze planeet in een project liefde en gezondheid gestopt kunnen worden? Liefde en gezondheid in alle vormen. Liefde voor al wat leeft is de key naar een beter leven op deze planeet die aarde heet. Ik begin met mezelf. Ik ben blij met mijn eigen liefdesenergie en bewuster gezonder eten. Sinds ik mezelf van bovenaf kan zien, vanuit het buitenaardse, het heelal, de kosmos, het universum voelt het allemaal een stuk lichter. De energetische, magnetische energie vanuit het universum is zo sterk dat ik me daar steeds beter bij voel. Ik kan zelf de kundalini energie oproepen als ik dat wil. Dat is fijn en maakt me lichter.

15:28

Ik ben een medium en werk vanuit huis. Mijn eigen veilige huis, mijn lichaam en ziel, mijn tempel.

Ik lees in Lichtwerker van Sahvanna Arienta 

Blz.: 163 “Wanneer je je mediumschap uitoefent, is het belangrijk dat je doel is alle betrokken partijen te helen en te verlichten. Het mediumschap is geen truc voor in de spreekkamer of een versterker voor je ego. Alles wordt gedaan met het doel van het grootste goed van allen.”

Blz.: 167 “Het mentale medium: Daarvan is sprake wanneer het medium zich volledig bewust is van zijn of haar omgeving en de boodschappen op telepathische wijze doorkomen.”

Ik krijg op dit moment echt zoveel door en stuur heel veel liefdes energie naar mensen dichtbij en ver weg. Dit kan natuurlijk nog steeds niet bewezen worden dat mijn energie echt werkt. Maar daar ga ik maar vanuit. Ik voel me er in ieder geval goed bij. Ik doe niemand kwaad. Ik voel echt dat ik klaargestoomd word voor een groter plan. Een hoger plan. Wat dat ook mag zijn. Ik heb wel een idee. Maar we zullen zien. Divine Timing.

 

 

Translate »