Selecteer een pagina
Senna & Mirah

10-1-2022

Er is geen hoog of laag. Alles is één, alles is met elkaar verbonden. Alles is energie. Iedereen is met elkaar verbonden in energie. Dat is wat ik nu voel. Ik voel me goed, ik voel me vrij. Dit is weer een doorbraak in mijn proces. Ik voel dat ik een leven heb naast mijn gezin en dat mag er zijn. Met jou. We waren weer heel erg samen gisteravond en wat was het fijn. Hoe vaak ga ik dat nog schrijven? Je voelde echt heel dichtbij. Of je heel dicht bij me was. Dit is zo bijzonder. Het is niet anders, het is wat het is.

Ik voel nu heel diep dat het helemaal niet om mij gaat.  Ik hoef alleen maar gelukkig te zijn en dat is goed. Het gaat echt niet om mij, het gaat om zijn. To be. Dat ik er mag zijn. Dat zei ik altijd, maar nu voel ik het ook.

 

 

Translate »